Beste klant, De optie afhalen via de webshop is uitgeschakeld. U bent van harte welkom in ons filiaal om uw boodschappen te komen doen en gelijk mee te nemen.

JIJ WORDT TOCH OOK LID VAN DE COBB CLUB?!

Koken met de Cobb barbecue is niet alleen leuk, gezellig, handig en lekker, vanaf nu kun je ook genieten van vele extra voordelen als je lid wordt van de DeliNova Cobb Club!

Lid worden is makkelijk en de voordelen zijn groot. Wanneer je lid bent van de Cobb Club profiteer je niet alleen van aantrekkelijke kortingen of uitgenodigd voor interessante en smakelijke Cobb workshops, maar krijg je ook toegang tot het DeliNova filiaal om aankopen te doen.

Lid worden is heel eenvoudig en in 2 stappen gedaan:

1.Je koopt een Cobb bbq waarbij reeds een unieke code in de deksel gegraveerd is

2.Meld je na aankoop bij de informatiebalie om te registreren en wij printen direct je Cobb Club Pas

Voilà, je bent nu lid van de Cobb Club. Zo eenvoudig is het om lid te worden van de Cobb Club en te profiteren van de vele voordelen van deze lidmaatschap.

Ben je reeds een troste bezitter van een Cobb bbq?

Neem dan de deksel van je Cobb bbq mee naar DeliNova en wij graveren de unieke Cobb code in de deksel en registreren hem ter plekke. Je krijgt dan ook gelijk je Cobb Club pas mee.

Registreren kan elke zaterdag van 12.00 – 16.00 uur bij ons filiaal te Kaminda André J.E. Kusters

Kom vandaag nog langs ons filiaal om een Cobb bbq aan te schaffen en gelijk Cobb Club lid te worden. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via marketing@deli-nova.com.

     

Cobb Club voorwaarden

  • De Cobb Club Pas is persoonlijk en alleen geldig in combinatie met een officieel geldig legitimatiebewijs.
  • De Cobb Pas biedt de afnemer toegang tot het filiaal van DeliNova B.V. Bij het betreden van het filiaal dient de afnemer de Cobb Club Pas te scannen
  • Het betreden van het terrein en in de verkoopruimten van DeliNova B.V. geschiedt op eigen risico. De huisregels van DeliNova B.V. zijn te vinden op de voordeur van het filiaal.
  • Op het terrein van DeliNova B.V. en in het filiaal mogen de medewerkers van DeliNova B.V. u te allen tijde om een geldig legitimatiebewijs en de Cobb Club Pas vragen.    Leden van de Cobb Club kunnen uitsluitend met gebruik van de Cobb Club Pas aankopen verrichten bij DeliNova B.V.
  • Bij diefstal en of verlies van de Cobb Club, dient u dit onmiddellijk aan DeliNova B.V. te melden via email (sales@deli-nova.com) of telefonisch via +5999 846 6000. De Cobb Club Pas zal binnen 24 uur na ontvangst van de melding tijdens kantooruren geblokkeerd worden en er zal een nieuwe kaart voor u worden aangemaakt. U ontvangt per email een bericht wanneer u de nieuwe Cobb Club Pas kunt ophalen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.
  • De Cobb Club Pas blijft eigendom van DeliNova B.V.
  • Door het gebruik te maken van de Cobb Club Pas gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van DeliNova B.V., deze voorwaarden zijn online op de webshop te vinden. Tevens gaat u akkoord dat DeliNova uw persoonsgegevens mag gebruiken voor diens marketing- en commerciële activiteiten.