Beste klant, De optie afhalen via de webshop is uitgeschakeld. U bent van harte welkom in ons filiaal om uw boodschappen te komen doen en gelijk mee te nemen.

Acties en voordeel

DeliNova WaterProject

We zijn het er allemaal over eens dat water een van de belangrijkste stoffen op aarde is. Ons lichaam bestaat namelijk voor 65% uit water, dus een goed gehydrateerd lichaam betekent een gezond lichaam. DeliNova vindt dat iedereen recht heeft op schoon en veilig drinkwater en om die reden zijn wij met het WaterProject van start gegaan.  

DeliNova Water Project
Bij DeliNova zetten we kraanwater om in vers en gezond alkalisch water. Vanaf vandaag kunt u uw gratis alkalisch water verkrijgen op Landhuis Zeelandia. Gezond water voor iedereen!

Openingstijden DeliNova WaterProject:
Ma-za: 07:00 a.m. - 12:00 p.m.


Alkalisch water
Alkalisch water is water dat een ionisatieproces heeft ondergaan en hierdoor een basische zuurgraad heeft gekregen (een pH waarde hoger dan 7). Al meer dan 40 jaar wordt in Japan alkalisch water gebruikt om het lichaam in zijn oorspronkelijke, alkalische toestand te herstellen. Het is beter dan kraanwater en gezuiverd water en heeft veel voordelen.

Voordelen
•    Gezondheid: Alkalisch water is van nature antioxidant. Klachten als gevolg van diabetes, artritis, kanker en hartaandoeningen kunnen verminderen. Met zijn actieve waterstof lost het spijsverteringsproblemen, chronische diarree en maagzuur op. Bovendien helpt het bij het bestrijden van virussen. Doordat alkalisch water een ontzurende effect heeft, kunt u psoriasis ook hiermee behandelen. Wanneer het op de huid wordt aangebracht, elimineert het bacteriën, schimmels, cysten en andere huidproblemen. Voor atleten is het ideaal, omdat het een licht alkalisch niveau heeft. En dit naast vele andere gezondheidsvoordelen.
•    Koken: Alkalisch water verbetert de smaak van uw eten. Het zorg ervoor dat het eten zijn natuurlijke smaak behoudt. Daarom is het aan te raden om minder kruiden te gebruiken bij het voorbereiden van soepen of bouillons.